Projektledare Oneway

Som Projektledare Oneway kommer du tillhöra Brenderups centrala kundserviceorganisation i Sverige. Vi har en mycket spännande tid framför oss då det finns många intressanta projekt där vi vill vidareutveckla våra processer. Vi har i höst flyttat till helt nya lokaler på Stigamo söder om Jönköping. Tillsammans med erfarna kollegor ska vi gemensamt se till att arbeta för att alla kunder som bokat ett släp också får den bästa servicen.

Vi har en ambition att skapa ett starkt team för vår Oneway-service där vi övervakar och utför hantering av driftsmiljön för den tekniska plattformen. Oneway by Brenderup erbjuder kunder möjlighet att hyra släp en väg. Det innebär att man hyr släpet på en plats och lämnar på en annan. Detta ställer höga krav på en fungerande infrastruktur som gör att släpen finns där de behövs.

”Projektet” Oneway löper utan slutdatum. Varje vecka bjuder på nya utmaningar i form av bokningsförfrågningar som skall mötas, släp som måste omlokaliseras, reparationer som skall genomföras och situationer som måste hanteras.

Som projektledare ansvarar du varje vecka för att detta pussel läggs. Vi söker en person med fokus på service men med en teknisk touch, och som är självgående, initiativrik, och har god förmåga till problemlösning.

Som Projektledare Oneway jobbar du med:

  • Driva och fördela det dagliga arbetet med Oneway efter de riktlinjer som tagits fram i nära samarbete med Oneway Manager.
  • Ansvara för att släpen är i gott skick, besiktigade samt för att de byts ut och ersätts med nya enligt beslutade riktlinjer.
  • Ansvara för att i god tid se till att vagnar finns där de behövs och att stationer inte blir överbelastade. (Logistik)
  • Aktivt arbeta för att alla kunder som bokat ett släp också får ett.
  • Självständigt arbeta med databasen för att söka information och göra enklare korrigeringar i inställningarna.
  • Självständigt felsöka och ta fram en fullgod felbeskrivning för supportärenden som kommer in avseende bokningsprogrammet Turbo och alla dess komponenter.
  • Övervaka och utföra enklare hantering av driftsmiljön för den tekniska plattformen.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning, eller eftergymnasial utbildning, företrädelsevis med inriktning på ekonomi eller it.

Bra kunskaper i engelska i tal och skrift 1-2 års erfarenhet av administration. Grundläggande kunskaper i SQL och databashantering. Grundläggande kunskaper i felsökning av mjukvara och IT-infrastruktur.

Din profil

Så vem är du? Är du intresserad? Är du nyfiken och driven?

  • Det är viktigt att du är kommunikativ, har lätt för att arbeta i grupp, samt en stor vilja att lära och utvecklas.
  • Vi lägger stor vikt vid din personliga profil och dina egenskaper.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
  • Välorganiserad, Grundlig, Tydlig, Serviceinriktad, Självgående, Initiativrik, God förmåga till problemlösning.

Så söker du tjänsten

Kontakta gärna Björn Dahlin (bjorn.dahlin@brenderupgroup.com) om du har frågor gällande tjänsten. För att ansöka skickar du personligt brev samt CV  till HR-chef Marie Engwall (marie.engwall@brenderupgroup.com). Märk din ansökan med "Projektledare Oneway”. Vi ser fram emot din ansökan snarast möjligt och vi kommer att göra löpande intervjuer. Din ansökan vill vi dock ha senast den 11/1-2019.

Vi följer GDPR för att skydda din integritet. Mer information finner du via GDPR-sektionen på vår hemsida där även vår Privacy Policy återfinns.

Till rekryteringsbolag: Denna rekrytering sätter vi ett värde i att genomföra i egen regi. Vi tackar därför vänligen nej till kontakter med uppdrags- och kandidatförslag.  

Omfattning/villkor

Omfattning: Heltid tillsvidare
Lön: Enl. ök.
Placering: Jönköping, tjänsteresor kan förekomma max 10 dagar per år