brenderup group

Brenderup Group är Skandinaviens största leverantör - och ett av Europas ledande varumärken - av trailers och lastsystem för yrkesmässigt och privat bruk. Vi arbetar utifrån våra värderingar: Lyssna, Agera, Ta ansvar, Bidra, Tillsammans. Våra produkter finns tillgängliga för försäljning samt för uthyrning och de används av miljoner konsumenter. Gruppen innefattar väl positionerade varumärken som Brenderup, Fogelsta, Westbay Trailers, Brenderup Rental och Mont Blanc. Brenderup Group har 580 anställda vid fem produktions- och monteringsfabriker och försäljningskontor i Sverige, Norge, Danmark, Polen, Rumänien, Tyskland, Frankrike, Storbritannien och Italien. Huvudkontoret finns i Malmö. Gruppen har en omsättning på cirka 970 miljoner kronor.

Mer information om oss finns på www.brenderupgroup.com samt www.montblancgroup.com


Vi är i stark utveckling och söker därför en

Truckförare/Lagerpersonal

Till Jönköping/Stigamo

Nu söker vi skickliga truckförare med stort säkerhetstänk som kan behålla lugnet även när det blir mycket att göra. Ett perfekt tillfälle för dig som föredrar att spendera stor del av arbetsdagen i truck, och gillar när det kan bli lite trixigt och det behövs finlir inifrån hytten.


Arbetsuppgifter

Arbetet kommer till stor del att bestå av truckkörning, lastning och lossning från lastbil samt organisera inne på arbetsplatsens lager. Infackning av gods från lossningen är en annan viktig aspekt av arbetet. Plock med tillhörande truck av reservdelar och även buntning av trailer för utlastning.


Kvalifikationer

  • Du har truckkort med behörighet A1- B4 enligt TLP10 eller motsvarande 

  • Du har arbetslivserfarenhet som motviktstruckförare

  • Du har erfarenhet av att hantera större dieseltruckar 

  • Du har erfarenhet av orderhantering och lageradministration


För att lyckas i rollen behöver du kunna kommunicera och förstå instruktioner på det svenska språket. Instruktioner och information som berör arbetet och säkerheten sker muntligt, skriftligt och via praktiska moment med hjälp av kollegor/utbildare/chefer. 


Din profil

Vi tror att du är en person som är självgående men gillar att jobba i ett team där mycket ansvar faller på dig som individ. Du gillar högt tempo utan att kompromissa med kvaliteten. Att ge och ta utvecklande feedback ser du som en väg till framgång.


Så söker du tjänsten

För att ansöka skickar du personligt brev samt CV till HR-chef Marie Engwall (marie.engwall@brenderupgroup.com). Märk din ansökan med "Truckförare” Vi ser fram emot din ansökan snarast möjligt och vi kommer att göra löpande intervjuer. Din ansökan vill vi dock ha senast den 20/8-2018.

Vi följer GDPR för att skydda din integritet. Mer information finner du via GDPR-sektionen

på vår hemsida där även vår Privacy Policy återfinns.

Till rekryteringsbolag: Denna rekrytering sätter vi ett värde i att genomföra i egen regi.  Vi tackar därför vänligen nej till kontakter med uppdrags- och kandidatförslag.


Omfattning/villkor

Omfattning: Heltid tillsvidare

Lön: Enl. kollektivavtal

Placering: Jönköping/Stigamo