brenderup group

Brenderup Group är Skandinaviens största leverantör - och ett av Europas ledande varumärken - av trailers och lastsystem för yrkesmässigt och privat bruk. Vi arbetar utifrån våra värderingar: Lyssna, Agera, Ta ansvar, Bidra, Tillsammans. Våra produkter finns tillgängliga för försäljning samt för uthyrning och de används av miljoner konsumenter. Gruppen innefattar väl positionerade varumärken som Brenderup, Fogelsta, Westbay Trailers, Brenderup Rental och Mont Blanc. Brenderup Group har 580 anställda vid fem produktions- och monteringsfabriker och försäljningskontor i Sverige, Norge, Danmark, Polen, Rumänien, Tyskland, Frankrike, Storbritannien och Italien. Huvudkontoret finns i Malmö. Gruppen har en omsättning på cirka 970 miljoner kronor.

Mer information om oss finns på www.brenderupgroup.com samt www.montblancgroup.com


Vi är i stark utveckling och söker därför en

Materialplanerare

Som materialplanerare kommer du ingå i Supply chain i monteringsfabriken i Jönköping. Du arbetar tätt tillsammans med Produktionsplanering, Produktion, Lager och Logistikplanering.

Tillsammans med vår fabrik i Polen förser vi den Skandinaviska marknaden med släpvagnar, tillbehör och reservdelar. Vi har dessutom en mycket spännande tid framför oss då vi 1 oktober börjar flytten till nya lokaler på Stigamo söder om Jönköping.


Som Materialplanerare kommer du att arbeta med:

  • Planering av kommande behov och uppföljning i den dagliga driften

  • Inköp av direkt och indirekt material för vår produktion och eftermarknad

  • Huvudkontakt för materialanskaffning mot vår fabrik i Polen

  • Underhåll av artikelparametrar i affärssystemet

  • Uppföljning av leveransförmåga hos våra leverantörer

  • Gillar att driva ständiga förbättringar och tar ägandeskap i olika frågor


Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men framförallt att du är en person som gillar att arbeta i team med stor ansvarskänsla och påverkan. Har du tidigare erfarenhet av Microsoft Axapta är det meriterande men inget krav. Goda kunskaper i Excel krävs för att lyckas i rollen.


Din Profil

Så vem är du?

Är du intresserad? Är du nyfiken och driven? Är du nyutexaminerad under de senaste åren?

Det är viktigt att du är kommunikativ, har lätt för att arbeta i grupp samt har en stor vilja att lära och utvecklas.

Vi lägger stor vikt vid din personliga profil och dina egenskaper.

Till denna position söker vi dig som har avslutat dina studier och kanske söker ditt första arbete. Eller har ett par år i arbetslivet bakom dig.

Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.


Så söker du tjänsten

För att ansöka skickar du personligt brev samt CV till HR-chef Marie Engwall (marie.engwall@brenderupgroup.com). Märk din ansökan med ”Materialplanerare”.

Vi ser fram emot din ansökan snarast möjligt och vi kommer att göra löpande intervjuer. Din ansökan vill vi dock ha senast den 20/8-18.

Vi följer GDPR för att skydda din integritet. Mer information finner du via GDPR-sektionen

på vår hemsida där även vår Privacy Policy återfinns.

Till rekryteringsbolag: Denna rekrytering sätter vi ett värde i att genomföra i egen regi.  Vi tackar därför vänligen nej till kontakter med uppdrags- och kandidatförslag.


Omfattning/villkor

Omfattning:   Heltid tillsvidare

Lön:              Enl. ök.

Placering:      Jönköping, tjänsteresor kan förekomma max 10 dagar per år