brenderup group

Brenderup Group är Skandinaviens största leverantör - och ett av Europas ledande varumärken - av trailers och lastsystem för yrkesmässigt och privat bruk. Vi arbetar utifrån våra värderingar: Lyssna, Agera, Ta ansvar, Bidra, Tillsammans. Våra produkter finns tillgängliga för försäljning samt för uthyrning och de används av miljoner konsumenter. Gruppen innefattar väl positionerade varumärken som Brenderup, Fogelsta, Westbay Trailers, Brenderup Rental och Mont Blanc. Brenderup Group har 580 anställda vid fem produktions- och monteringsfabriker och försäljningskontor i Sverige, Norge, Danmark, Polen, Rumänien, Tyskland, Frankrike, Storbritannien och Italien. Huvudkontoret finns i Malmö. Gruppen har en omsättning på cirka 970 miljoner kronor.

Mer information om oss finns på www.brenderupgroup.com samt www.montblancgroup.com


Vi är i stark utveckling och söker därför två

Marketing/Onlinespecialist

Som Marketing/Onlinespecialist kommer du tillhöra Brenderups centrala Marknad/Online-organisation i Sverige. Vi har en mycket spännande tid framför oss då det finns många intressanta projekt där vidareutveckling av befintliga och nya produkter ska genomföras. Tillsammans med erfarna kollegor ska vi gemensamt se till att produktutbudet av släpvagnar och tillbehör syns på marknaden.  Den 1 oktober flyttar vi till helt nya lokaler på Stigamo söder om Jönköping. Vi har en ambition att skapa ett starkt inhouse-team för vår nya Marknad/Online-avdelning och söker två tjänster med fokus på olika områden men som vi gärna ser kan överlappa och ha liknande grundkompetenser. Vi söker en person med fokus på print och en med fokus på online.


Som Marketing/Onlinespecialist med fokus på print, foto/film och inhouse-produktion:

 • arbeta med InDesign och ta fram trycksaker;

 • arbeta med Photoshop och vår bildbank;

 • vara med i våra projekt tillsammans med våra konsulter;

 • arbeta med webpublicering i Sitecore och Wordpress;

 • arbeta med produktinnehåll i vårt PIM-system;


Som Marketing/Onlinespecialist med fokus på online och social media:

 • arbeta med webpublicering i Sitecore och Wordpress;

 • arbeta med produktinnehåll i vårt PIM-system;

 • arbeta med Google Analytics och Tag Manager;

 • förbereda innehåll för vår content marketing i egna kanaler och på sociala medier;

 • vara med i våra projekt tillsammans med våra konsulter;

 • arbeta med Adobe Creative Cloud-applikationer;


Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en utbildning inom marknadsföring/web på högskolenivå. Kunskaper i Adobe-program såsom InDesign och Photoshop men även andra program i Creative Cloudsviten är meriterande. Det är bra om du har grundläggande kunskaper om HTML och web content management.


Din Profil

Så vem är du?

Är du intresserad? Är du nyfiken och driven? Är du nyutexaminerad marknadsförare?

 • Det är viktigt att du är kommunikativ, har lätt för att arbeta i grupp samt har en stor vilja att lära och utvecklas.

 • Vi lägger stor vikt vid din personliga profil och dina egenskaper.

 • Till denna position söker vi dig som har avslutat dina studier och kanske söker ditt första arbete inom marknad/web. Eller har ett par år i arbetslivet bakom dig.

 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.


Så söker du tjänsten

Kontakta gärna Anders Horvath (anders.horvath@brenderupgroup.com) om du har frågor gällande tjänsten. För att ansöka skickar du personligt brev samt CV  till HR-chef Marie Engwall (marie.engwall@brenderupgroup.com). Märk din ansökan med "Marketing/Online”.

Vi ser fram emot din ansökan snarast möjligt och vi kommer att göra löpande intervjuer. Din ansökan vill vi dock ha senast den 20/8-18.

Vi följer GDPR för att skydda din integritet. Mer information finner du via GDPR-sektionen på vår hemsida där även vår Privacy Policy återfinns.

Till rekryteringsbolag: Denna rekrytering sätter vi ett värde i att genomföra i egen regi. Vi tackar därför vänligen nej till kontakter med uppdrags- och kandidatförslag.


Omfattning/villkor

Omfattning: Heltid tillsvidare

Lön: Enl. ök.

Placering: Jönköping, tjänsteresor kan förekomma max 10 dagar per år